ajánlat

Kreatív élménytábor

2020.07.20-25 között a bajai Ciszterci Házban 6-14 éves gyerekek részére kreatív élménytábor szerveződik. Részletek a mellékelt szórólapon.

IGEN egy életen át

IGEN egy életen át Interaktív előadás a házasságról   Együtt elmélkedésre, beszélgetésre várjuk a leendő és a már házas párokat a párkapcsolatok morfológiájáról, buktatókról, normatív krízisekről és megoldásaikról, pozitív és negatív eredményeiről, együttműködésről, kudarcokról, megtartásról elengedésről, személyiség fejlődésről, hatékony és …

IGEN egy életen át » tovább olvasom

Interaktív előadás a házasságról

Házasság Hete 2020

 Házasság Hete 2020 : A Ciszterci Ház – Baja örömmel ad helyet egy nagyon színvonalasnak ígérkező előadásnak a Házasság Hete keretében. Szeretettel várunk Benneteket!

üzlethelyiség kiadó

Üzlethelyiség KIADÓ! Forgalmas helyen, a Táncsics-Vörösmarty-Bartók utca találkozásánál a Bácska Áruházzal szemközt 60m2-es, vendéglátásra kiválóan alkalmas, mosdókkal, mellékhelyiségekkel kialakított, felújított üzlet kiadó. Érdeklődni lehet: +36 (30) 200 50 90-es telefonszámon.

A Ciszterci Ház Baja földszinti üzletsorán kiadó üzlethelyiség

Ciszterci Ház Baja szórólap

Azok, akik egy nyugodt-békés kisvárosban szeretnének kikapcsolni, felfrissülni, de mégis a város szívében szeretnék megtapasztani annak varázslatos, mediterrán hangulatát, szeretettel ajánljuk szálláshelyünket. Kifejezetten alkalmas kisebb-nagyobb csoportok, közösségek, családok elhelyezésére, jól használható közösségi terekkel, zárt parkolóval.   Érdeklődni lehet: Medveczky Bertalan …

Ciszterci Ház Baja szórólap » tovább olvasom