Díjszabás

Általános tudnivalók:

-  jól felszerelt teakonyha és étkező áll vendégeink rendelkezésére hűtővel, mikrohullámú sütővel, főzőlappal és minden egyéb szükséges konyhai kellékkel, ingyenes reggeli tea és kávéfogyasztással
- az udvaron belül zárt részen lehetséges a parkolás (bejárat az 51-es út felől, Déri Frigyes stny. 5.)
- ellátást nem biztosítunk, a ház közvetlen közelében (belváros) számtalan étkezési lehetőség kínálkozik (pékség, élelmiszerbolt, éttermek, gyorsbüfék), a vendégek igényei alapján szívesen segítünk a választásban
- friss ágyneműt biztosítunk minden szobához, családi apartmanjainkban törölközőt is (50*100cm) biztosítunk vendégeink számára, igény esetén minden szobához fürdőlepedő kérhető (300Ft/fő)
- a szobaajtók és a bejárati kapuk mágneskártyával működnek. A szálláshelyen a ki-beközlekedés a kártya birtokában a nap 24 órájában lehetséges. A kártya elvesztése esetén 1000 Ft kártyadíjat számolunk fel.
- a szálláshely teljes területén ingyenes internetet biztosítunk (WIFI)

Érkezés:

A Ciszterci Házban nincs állandó recepció, ezért tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláshelyre érkezés előtt legalább 1 órával szíveskedjenek előre jelezni a pontos érkezés idejét a (30) 200 50 90 -es telefonszámon! 20:00 óra utáni érkezés csak előre egyeztetés és a rendelkezre állási díj megfizetése esetén lehetséges, megértésüket előre is köszönjük!

Fizetés / Lemondás:

Nincs szükség előrefizetésre, fizetés a helyszínen érkezéskor történik, lehet készpénzzel, bankkártyával és szépkártyával is. A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 7 napig. A vendégnek fel lesz számítva az első éjszaka ára, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 7 napon belül.

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Medveczky Bertalan
szálláshelyvezető

CISZTERCI HÁZ - BAJA
6500 Baja Tóth Kálmán tér 5.
+36 (30) 200 5090, (79) 320 188
iroda@cisztercihazbaja.hu

Scroll to Top