DÍJSZABÁS

Szimpla szoba

Családi apartman

Gazdaságos szimpla szobáink külön épületszárnyban találhatóak, kisebb alapterületű, emeletes ágyal szerelt hálóterek, melyek kiválóan alkalmasak rövidebb tartozkódásokra, csoportos, családi szállásokra teljes értékű ágyakkal, kényelmes matracokkal. 1 saját fürdős és 5 külön fürdős szobánk van.

A családi apartmanok nagy alapterületű, 2 hálószobás, saját fürdős lakó egységek, melyekhez egy nagy konyha és étkező tartozik. Szimpla és franci ágyakkal vannak szerelve, általában 2+3 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, de pótágyazható is.

szimpla szoba külön fürdővel

5,500 Ft-tól* szoba/éj
 • változó nagyságú (4-16 fős) és ágyszámű szobák, hálótermek - 5 ilyen van
 • új, felnőtt méretű (90*200cm) emeletes ágyakkal szerelve
 • szobákkal szemben, folyosóról nyíló fürdővel
 • 1 fő-re is kiadható

szimpla szoba saját fürdővel

7,000 Ft-tól* szoba/éj
 • 1-4 főre kiadható, csak 1 ilyen van
 • 2 db új, teles értékű (90*200) emeltes ággyal szerelve
 • saját fürdő a szobában
 • étkező/konyha szemben a szobával

családi apartman

8,000 Ft-tól* szoba/éj
 • 1 - 6 fő elhelyezésére alkalmas 2 hálóteres családi apartmanok
 • francia és szimpla ágyakkal
 • tágas , saját fürdőszobával
 • igény esetén pótágyazhatóak

+ 18 év felett 400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót kell az önkormányzat felé megfizetni

Az árak a vendégek számától függően egy éjszakai tartózkodásra vonatkoznak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csoportok esetén kedvezmények biztosíthatók, bizonyos hétvégéken, rendezvények és fesztiválok ideje alatt a listaártól eltérhetünk.

Foglalási és lemondási feltételek

Általános tudnivalók:

-  jól felszerelt teakonyha és étkező áll vendégeink rendelkezésére hűtővel, mikrohullámú sütővel, főzőlappal és minden egyéb szükséges konyhai kellékkel, ingyenes reggeli tea és kávéfogyasztással
- az udvaron belül zárt részen lehetséges a parkolás (bejárat az 51-es út felől, Déri Frigyes stny. 5.)
- ellátást nem biztosítunk, a ház közvetlen közelében (belváros) számtalan étkezési lehetőség kínálkozik (pékség, élelmiszerbolt, éttermek, gyorsbüfék), a vendégek igényei alapján szívesen segítünk a választásban
- friss ágyneműt biztosítunk minden szobához, családi apartmanjainkban törölközőt is (50*100cm) biztosítunk vendégeink számára, igény esetén minden szobához fürdőlepedő kérhető (300Ft/fő)
- a szobaajtók és a bejárati kapuk mágneskártyával működnek. A szálláshelyen a ki-beközlekedés a kártya birtokában a nap 24 órájában lehetséges. A kártya elvesztése esetén 1000 Ft kártyadíjat számolunk fel.
- a szálláshely teljes területén ingyenes internetet biztosítunk (WIFI)

Érkezés / kijelentkezés:

A recepció hétköznap 8.00- 16.00 óra között tart nyitva. Szobáinkat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni. A kijelentkezés napján 10 óráig kérjük elhagyni a szálláshelyet.

Mivel a Ciszterci Házban nincs állandó recepció, ezért tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláshelyre érkezés előtt legalább 1 órával szíveskedjenek előre jelezni a pontos érkezés idejét a (30) 200 50 90 -es telefonszámon! 20:00 óra utáni érkezés csak előre egyeztetés és a rendelkezre állási díj megfizetése esetén lehetséges, megértésüket előre is köszönjük!

Fizetés / Lemondás:

Nincs szükség előrefizetésre, fizetés a helyszínen érkezéskor történik, lehet készpénzzel, bankkártyával és szépkártyával is. A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 7 napig. A vendégnek fel lesz számítva az első éjszaka ára, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 7 napon belül.

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Medveczky Bertalan
szálláshelyvezető

CISZTERCI HÁZ - BAJA
6500 Baja Tóth Kálmán tér 5.
+36 (30) 200 5090, (79) 320 188
iroda@cisztercihazbaja.hu

Scroll to Top