AJÁNLATUNK

Családi apartman

Szimpla szoba

A családi apartmanok nagy alapterületű, 2 hálószobás, saját fürdős lakó egységek, melyekhez egy nagy konyha és étkező tartozik. Szimpla és franci ágyakkal vannak szerelve, általában 2+3 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, de pótágyazható is. Maximálisan elszállásolható 28 fő.

Gazdaságos szimpla szobáink külön épületszárnyban találhatóak, kisebb alapterületű, emeletes ágyal szerelt hálóterek, melyek kiválóan alkalmasak rövidebb tartozkódásokra, csoportos, családi szállásokra teljes értékű ágyakkal, kényelmes matracokkal. 1 saját fürdős és 6 külön fürdős szobánk van. Közös konyha és étkező tartozik hozzájuk.

Maximálisan elszállásolható vendégszám: 50 fő

családi apartman
(7-8., 9-10., 11., 12., 13. apartmanok)

12,000 Ft-tól* apartman/éj
 • 1 - 6 fő elhelyezésére alkalmas 2 hálóteres családi apartmanok
 • francia és szimpla ágyakkal
 • tágas , saját fürdőszobával
 • igény esetén pótágyazhatóak

szimpla szoba saját fürdővel
(4. szoba)

10,000 Ft-tól* szoba/éj
 • 1-4 főre kiadható, csak 1 ilyen van
 • 2 db új, teles értékű (90*200) emeltes ággyal szerelve
 • saját fürdő a szobában
 • étkező/konyha szemben a szobával

szimpla szoba közös fürdővel
(1., 2., 3., 5., 6., 6B. szobák)

7,000 Ft-tól* szoba/éj
 • változó nagyságú (4-16 fős) és ágyszámű szobák, hálótermek - 5 ilyen van
 • új, felnőtt méretű (90*200cm) emeletes ágyakkal szerelve
 • szobákkal szemben, folyosóról nyíló fürdővel
 • 1 fő-re is kiadható

apartman ára vendészámtól függően

szobaárak vendégszámtól függően

apartmanok alaprajza

szimpla szobák elhelyezkedése, alaprajza

+ 18 év felett 400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót kell az önkormányzat felé megfizetni

Az árak a vendégek számától függően egy éjszakai tartózkodásra vonatkoznak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csoportok esetén kedvezmények biztosíthatók, bizonyos hétvégéken, rendezvények és fesztiválok ideje alatt a listaártól eltérhetünk.

Foglalási és lemondási feltételek

Általános tudnivalók:

-  jól felszerelt teakonyha és étkező áll vendégeink rendelkezésére hűtővel, mikrohullámú sütővel, főzőlappal és minden egyéb szükséges konyhai kellékkel, ingyenes reggeli tea és kávéfogyasztással
- az udvaron belül zárt részen lehetséges a parkolás (bejárat az 51-es út felől, Déri Frigyes stny. 5.)
- ellátást nem biztosítunk, a ház közvetlen közelében (belváros) számtalan étkezési lehetőség kínálkozik (pékség, élelmiszerbolt, éttermek, gyorsbüfék), a vendégek igényei alapján szívesen segítünk a választásban
- friss ágyneműt biztosítunk minden szobához, családi apartmanjainkban törölközőt is (50*100cm) biztosítunk vendégeink számára, igény esetén minden szobához fürdőlepedő kérhető (300Ft/fő)
- a szobaajtók és a bejárati kapuk mágneskártyával működnek. A szálláshelyen a ki-beközlekedés a kártya birtokában a nap 24 órájában lehetséges. A kártya elvesztése esetén 1000 Ft kártyadíjat számolunk fel.
- a szálláshely teljes területén ingyenes internetet biztosítunk (WIFI)

Érkezés / kijelentkezés:

A recepció hétköznap 8.00- 16.00 óra között tart nyitva. Szobáinkat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni. A kijelentkezés napján 10 óráig kérjük elhagyni a szálláshelyet.

Mivel a Ciszterci Házban nincs állandó recepció, ezért tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláshelyre érkezés előtt legalább 1 órával szíveskedjenek előre jelezni a pontos érkezés idejét a (30) 200 50 90 -es telefonszámon! 20:00 óra utáni érkezés csak előre egyeztetés és a rendelkezre állási díj megfizetése esetén lehetséges, megértésüket előre is köszönjük!

Fizetés / Lemondás:

Nincs szükség előrefizetésre, fizetés a helyszínen érkezéskor történik, lehet készpénzzel, bankkártyával és szépkártyával is. A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 7 napig. A vendégnek fel lesz számítva az első éjszaka ára, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 7 napon belül.

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Medveczky Bertalan
szálláshelyvezető

CISZTERCI HÁZ - BAJA
6500 Baja Tóth Kálmán tér 5.
+36 (30) 200 5090, (79) 320 188
iroda@cisztercihazbaja.hu

Scroll to Top