Szemlélődő napi üzenetek

Szemlélődő napi üzenetek emailen

Ha közelebb akarsz kerülni ahhoz, AKI KEZDETTŐL FOGVA VAN ÉS BENNED ÉL, szemléld ŐT minden helyzetben, minden napodban. Ehhez segítenek ezek a személyesen NEKED szóló szemlélődő napi üzenetek, melyet SARAH YOUNG: Jézus hív – Jézus Szólít könyvéből merítettünk.

szemlélődő napi üzenetek

Gyere, IRATKOZZ FEL, az élet nagy kalandja vár rád, így azon kevesek közé tartózhatsz, akik a mindennapjaikban akarják ŐT felfedezni és megtalálni… EZ AZ ÉLETBEN A LEGBOLDOGABB PILLANAT, higgy nekünk, akik JÉZUST a lelkünkben felismertük és azóta is állandóan keressük és szemléljük!

Feliratkozás a szemlélődő levelező listára*

Mi is az a szemlélődő levelező lista?

Feliratkozást követően email postafiókodba érkezik egy megerősítést kérő levél, ebben kérlek kattints a megadott linkre és akkor véglegesedik a feliratkozásod.

A szemlélődés egy imaforma, mely nem magát Istent jelenti. Az ima egy eszköz, hogy Istenhez eljussunk. A szemlélődés csak az egyik módja, hogy hozzá közelebb kerüljünk. Mi, akiket erre elhívott az Úr, azt gondoljuk, hogy ez az a mód, amivel talán a legközelebb kerülhetünk a bennünk élő, igaz Istenhez. Ez az út nem mindenkinek az útja, természetesem más úton is megközelíthető a bennünk lakó, megszólítható és szemlélhető, élő Isten. Mi abban hiszünk, hogy itt a földön azt érdemes megtanulnunk leginkább, amit a mennyben örökké fogunk tenni. A szeretetben megvalósuló szemlélődés már itt a földön meg tudja nyitni számunkra egy kicsit a mennyet.

Ha be szeretnéd teljesíteni Isten RÁD VONATKOZÓ ÖRÖK SZENT TERVÉT, gyere!

Gyere, kalandozzunk együtt!!!

Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de cserébe Ő elvezet téged LEGIGAZIBB ÖNMAGADHOZ és így válik életed a legboldogabbá és a leggyümölcsözőbbé.

A Ciszterci Ház - Baja elkötelezett a szemlélődő ima megismertetésében és terjesztésében. Ennek egyik nagy tanítómestere a jezsuita Jálics Ferenc atya, akinek Szemlélődő lelkigyakorlat c. könyvét előszeretettel ajánljuk olvasásra és gyakorlásra, nagyszerűen rímelnek ennek a könyvnek a soraira Sarah Young által közölt napi üzenetek. Tervezzük ezen lelkigyakorlatok meghonosítását a Ciszterci Házban is, ezen szándék megvalósításáért kérjük imáitokat 🙂

Scroll to Top